Locatie

Blaak 31 ligt in het centrum van Rotterdam. Binnen enkele minuten lopen zijn alle faciliteiten van deze internationale stad bereikbaar. De locatie heeft als groot voordeel dat deze met de auto en het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar is. U rijdt vanuit Blaak 31 binnen enkele minuten de snelweg op of staat u op het perron van het Centraal Station, op weg naar één van de hoofdsteden van Europa. Op 10 minuten auto afstand van Rotterdam - The Hague Airport.

Bereikbaarheid

Blaak 31 is per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar door het naastgelegen treinstation Blaak, waar zich naast de trein ook de metro-, tram- en bushalte bevinden. Het recent verbouwde Centraal Station is een knooppunt voor internationale treinverbindingen.

Met de auto is Blaak 31 ook prima te bereiken. Vanaf de A16 rijdt u via de Maasboulevard of vanaf het Maastunneltracé via de Westzeedijk/Boompjes direct naar het kantoorgebouw. Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage. Daarnaast is er in de omgeving voldoende parkeergelegenheid.

Reistijden


Per trein van Station Blaak naar:
Den Haag 25 minuten
Utrecht 46 minuten
Amsterdam 1u 16 min
Antwerpen 1u 24 min
Brussel 2u 14 min
Maastricht 2u 39 min
Parijs 2u 50 min
Londen 3u 49 min

Per auto van Station Blaak naar:
Den Haag 27 minuten
Utrecht 44 minuten
Amsterdam 55 min
Antwerpen 1u 05 min
Brussel 1u 39 min
Maastricht 2u 07 min

Vanaf Rotterdam The Hague Airport:
Vanaf hier kunt u ruim 40 bestemmingen bereiken, waaronder: Barcelona, Nice, Genevé, Istanbul, Londen, Madrid, München en Rome.Impressies, teksten en afmetingen geven een zo goed mogelijk beeld van Blaak 31.
Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Copyright © 2016 | Blaak 31