Te huur

Blaak 31 biedt de mogelijkheid om op geheel eigen wijze kantoor te houden. Door de gekozen opzet met grote vloeroppervlakken biedt het gebouw de mogelijkheid om alle moderne kantoorconcepten te huisvesten. Van een traditionele cellenstructuur met individuele werkplekken tot een werkorganisatie met ongebonden werkplekken in een open structuur.

De middenzones in het kantoor kunnen aangewend worden om functies onder te brengen, zoals vergaderruimte, kopieerruimte, archief en koffiecorners. Deze zone zal de ontmoetingsplaats van het kantoor worden, waardoor de communicatie tussen de gebruikers wordt versterkt. In deze zone is ook de mogelijkheid aanwezig om een extra trap aan te brengen.

Blaak 31 beschikt over 23.000 m² vloeroppervlakte en 94 ondergrondse parkeerplaatsen. ns & Loeff heeft inmiddels zes verdiepingen voor ongeveer 500 werkplekken aangehuurd. Tevens heeft Glencore Grain BV ruim twee verdiepingen aangehuurd en is op de begane grond restaurant VIP gevestigd. Zodoende is er nog ca. 1.040 m² beschikbaar op de tiende verdieping.

In de parkeergarage zijn nog 3 parkeerplaatsen te huur. In de parkeergarage van de Markthal kunnen bovendien extra plaatsen worden gehuurd.

Parkeergarage
Begane grond
Verdieping 9, 10 en 11

Impressies, teksten en afmetingen geven een zo goed mogelijk beeld van Blaak 31.
Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Copyright © 2016 | Blaak 31